Fort Knox Pro

Fort Knox Pro

Laatste items in voorraad
€ 39,95
Inclusief belasting

 

Fort Knox Pro

Fort Knox Pro is een nieuwe vorm van intellectuele logica spellen ontworpen om het verhaal en de scenario's van de EscapeWelt zoektocht te spelen. Ga met je geliefden naar het geheime compartiment zonder het huis te verlaten! Spannende expirience, lastige valstrikken en ingewikkelde puzzels van de quest kamer wachten op je. Fort Knox Pro is ontworpen door ervaren ingenieurs die unieke puzzels en uitdagingen op meerdere niveaus hebben ontwikkeld. We beloven niet dat het makkelijk zal zijn. Maar we garanderen dat het heel interessant zal zijn!

Fort Knox Pro is volledig gemaakt van berkenhout en is een milieuvriendelijk product. Wij selecteren, sorteren en behandelen het hout zorgvuldig voor de productie en assembleren het product met de hand in onze EU-fabrieken voordat we het met liefde verpakken en naar u verzenden.

Meer dan 300.000 klanten hebben zich aangesloten bij de EscapeWelt familie. Zij waarderen ons werk en onze inzet om de beste ervaring te creëren door hun liefde te tonen en steeds weer terug te komen. Bedankt dat u ons uw emoties toevertrouwt! Je inspireert ons tot nieuwe ideeën, en ons team blijft jou en je dierbaren plezier geven!

Legende

Het jaar is 1947 en... de criminele wereld zal nooit meer hetzelfde zijn!

De legendarische dief Al Capone, wetende dat zijn leven bijna ten einde is, heeft ingebroken in de meest beveiligde kluis van de Verenigde Staten om alles wat gestolen is in het volle zicht te verbergen!

Zijn keuze? De veiligste plek ter wereld is de Fort Knox Vault! Muren bedekt met een laag beton en een deur van 22 ton aan de ingang... Wat anders te zeggen, de juwelen van het Verenigd Koninkrijk werden hier opgeslagen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Ondanks het feit dat Al Capone een enorm fortuin verdiende met fraude en roofovervallen, was het doel van zijn intrede in Fort Knox de kinderwaarde, die hij zijn hele leven bewaarde - de Bubu-munt, een relikwie van alle generaties van de Capone-bloedlijn.

Het doel van de legendarische crimineel werd bereikt toen hij de munt verborg, zodat niemand hem eeuwenlang kon vinden.

Het is tijd om een nieuwe legende van de criminele wereld te worden! Infiltreer het onneembare Fort Knox Pro en wees de eerste die de kostbare Bubu-munt te pakken krijgt. Voorwaarts!

Technische parameters

Afmetingen en gewicht

Het gewicht van het speelgoed is veranderd

Zonder verpakking – 250g

In de verpakking – 325g

Afmetingen: 12 x 10 x 11,5 cm

Binnenvak: 5,3 х 5,3 х 3 cm

De escape room bevat 8 verschillende puzzels.

Moeilijkheidsgraad: moeilijk

De kit bevat: 

1. Fort Knox Pro

2. Flyer – instructies voor het oplossen van problemen

Heb je hulp nodig bij het oplossen van de puzzel? Scan de QR code van de flyer en ga naar de Fort Knox Pro online tips pagina.

Beschikbaar in het Engels en andere talen.

Speelduur 

Fort Knox Pro is een eenvoudig spel uit de reeks intelligente spellen van EscapeWelt. Fort Knox Pro heeft een gemiddelde uitspeeltijd van 60-90 minuten.

Speel alleen of met vrienden en familie. Je kunt de ervaring van het puzzelen delen met twee tot drie andere spelers.

EW-FortKnox
2 Items
0096718787517
Product added to wishlist