Spul

Spul, oftewel spelonderdelen

Of je nu op zoek bent naar onderdelen voor een prototype, je een bepaald spelonderdeel kwijt bent, je een spel wil upgraden of je op zoek bent naar een onderdeel in bulk, Spelspul heeft honderdduizenden onderdelen op voorraad!

Losse, blanco en specifieke onderdelen

In de categorie losse onderdelen vind je een ruim assortiment aan spelonderdelen om zelf een prototype mee te maken, een missend onderdeel te vervangen of om bulk in te kopen. Bij blanco onderdelen staan de componenten die je zelf (bijvoorbeeld door middel van stickers of direct via een printer) vorm kunt geven. Zoek je een onderdeel, upgrade of uitbreiding voor een bepaald spel, kijk dan bij de specifieke spelonderdelen.

Upgrades

We hebben ook allerlei luxe onderdelen om je bordspellen een luxere uitstraling te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van metalen munten, speciale meeples, dice towers en acrylen tokens?

Sleeves en opbergen 

Ook voor het beschermen van je spellen ben je bij ons aan het juiste adres. Bescherm je speelkaarten met sleeves, en deel je speldozen handiger in met organizers. 

Ashes Organizer Ashes Organizer  2
Beschikbaar
Nieuwe onderdelen

Ashes Organizer

The Broken Token
BT-ORG055
€ 27,50
Item 1-24 van 1088 in totaal item(s)
Product added to wishlist

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.