Blanco onderdelen

Blanco spelonderdelen

Wil je zelf je eigen artwork of grafisch ontwerp op lege spelonderdelen laten drukken? Wij hebben verschillende opties voor je.

Spelborden

We hebben lege spelborden in verschillende formaten. Je kunt zelf je artwork op stickers printen en deze dan op de spelborden plakken.

Speldozen

Wat is een prototype zonder doos? Print je boxart op stickers en plak deze op een blanco doos voor een professionele presentatie van je prototype.

Tegels

Zoek je lege tegels voor je prototype? Wij hebben ze in verschillende vormen en maten. Je kunt er zelf met een stift op tekenen. Voor sommige formaten tegels hebben we ook stickervellen met matchende stickers, zodat je je ontwerp hier eenvoudig op kunt printen en op de tegels plakken.

Speelkaarten

We hebben blanco speelkaarten die je zelf kan gebruiken voor je ontwerp. We hebben ook vellen met voorgestanste speelkaarten die je direct in de printer kunt laten drukken.

Dobbelstenen

Ook dobbelstenen hebben we in een blanco uitvoering, waar je door middel van een stift of stickers je eigen unieke dobbelstenen van kunt maken.

Stickers

Je kunt de A4 stickers gebruiken voor bijvoorbeeld de spelborden en speldozen. We hebben ook stickers die al voorgesneden zijn in een bepaalde maat zodat je deze direct op de blanco tegels kan plakken.

d6 50mm foam wit
Beschikbaar
Blanco Dobbelstenen

d6 50mm foam wit

Koplow Games
KOP-12381
€ 2,50
Cirkel 10mm
Beschikbaar
Blanco Tegels

Cirkel 10mm

Spelspul.nl
Bcirkel10
€ 0,10
Doos met deksel (18,5x18,5x3,5cm) Doos met deksel (18,5x18,5x3,5cm) 2
Beschikbaar
Blanco Dozen

Doos met deksel (18,5x18,5x3,5cm)

Spelspul.nl
BOX18x18
€ 4,00
Vierkanten middelgrote doos met deksel om uw zelf bedachte spel in op te bergen.
Item 1-24 van 53 in totaal item(s)
Onderdelen

Price

€ 0,00 - € 10,00

Kleur

Product added to wishlist

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.