Blanco onderdelen

Item 1-24 van 74 in totaal item(s)

Blanco spelonderdelen

Wil je zelf je eigen artwork of grafisch ontwerp op lege spelonderdelen laten drukken? Wij hebben verschillende opties voor je.

Spelborden

We hebben lege spelborden in verschillende formaten. Je kunt zelf je artwork op stickers printen en deze dan op de spelborden plakken.

Speldozen

Wat is een prototype zonder doos? Print je boxart op stickers en plak deze op een blanco doos voor een professionele presentatie van je prototype.

Tegels

Zoek je lege tegels voor je prototype? Wij hebben ze in verschillende vormen en maten. Je kunt er zelf met een stift op tekenen. Voor sommige formaten tegels hebben we ook stickervellen met matchende stickers, zodat je je ontwerp hier eenvoudig op kunt printen en op de tegels plakken.

Speelkaarten

We hebben blanco speelkaarten die je zelf kan gebruiken voor je ontwerp. We hebben ook vellen met voorgestanste speelkaarten die je direct in de printer kunt laten drukken.

Dobbelstenen

Ook dobbelstenen hebben we in een blanco uitvoering, waar je door middel van een stift of stickers je eigen unieke dobbelstenen van kunt maken.

Stickers

Je kunt de A4 stickers gebruiken voor bijvoorbeeld de spelborden en speldozen. We hebben ook stickers die al voorgesneden zijn in een bepaalde maat zodat je deze direct op de blanco tegels kan plakken.

Onderdelen

Op voorraad

Kleur

Product added to wishlist