Opbergen

Opbergen

Heb jij er ook een hekel aan om een speldoos open te doen en vervolgens een half uur bezig te zijn met onderdelen sorteren en het spel opzetten voordat je kan spelen? Zorg er met onze opbergoplossingen voor dat alle onderdelen bij elkaar blijven en je snel een spel kunt opzetten!

Organizers

Met de organizers van The Broken Token kun je heel eenvoudig je spel opendoen en direct opzetten! Veel organizers bevatten handige bakjes die je gelijk uit de doos kunt halen en naast het speelbord neer kunt zetten. Ook voor deckbuilder spellen zijn deze organizers een uitkomst.

Dozen, bakjes en blikjes

Hier vind je doosjes voor fiches die je in de speldoos kunt doen, en daarnaast dozen om kaarten en hele spellen in op te ruimen.

Zakjes

Ziplock bags en luxe katoenen zakjes vind je hier.

Deckboxen

Hier hebben we de enkele en dubbele deckboxen opgeruimd.

Opbergkoffers

Houten koffers voor kaarten, tokens en complete deckbuilders.

Kaartenhouders

Verschillende houten en plastic oplossingen voor het opruimen en naast het bord tentoonstellen van diverse maten kaarten.

Extra dividers

Setjes extra dividers voor de diverse organizers en opbergkoffers.

Ashes Organizer Ashes Organizer  2
Beschikbaar
Nieuwe onderdelen

Ashes Organizer

The Broken Token
BT-ORG055
€ 27,50
Rising Sun: Daimyo Collection Crate and Organizer  (Pre-Order) Rising Sun: Daimyo Collection Crate and Organizer  (Pre-Order) 2
Niet op voorraad
Home

Rising Sun: Daimyo Collection Crate and Organizer

The Broken Token
BT-GCA014
€ 175,00
Item 1-24 van 273 in totaal item(s)
Opbergen

Prijs

€ 0,00 - € 176,00

Merk

Subcategories

Product added to wishlist

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.