Kiyoh Logo

Onze klanten geven ons een:

9.4

Aantal reviews: 1091
97% beveelt Spelspul.nl aan!

Snel en goedkoop
door Frank uit Gouda

10

Spellen besteld. Goede service
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
19 april 2021
Deceny
door Casper uit Duffel

9

Heb alles wat ik wouw gekregen!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
19 april 2021
Great Service
door Alan uit Edinburgh

10

Excellent quick delivery.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
19 april 2021
Geweldige zaak
door tim stikkers uit Helmond

10

Eerlijke communicatie, snelle levering, netjes ingepakt. Meerdere malen een spel opgepikt dat moeilijk verkrijgbaar was in Nederland.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
18 april 2021
Erg fijn en goed geleverd
door D. uit Utrecht

10

Deze webshop heeft spellen waar je in andere spellenwinkels niet zo snel zou kunnen vinden. Winkelvoorraad is ook accuraat
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
18 april 2021
veel keuze
door vincent uit Amstelveen

10

Ik vond een moeilijk te vinden spel op hun site. Probleemloos geleverd. Alleen positieve ervaring
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
18 april 2021
Goed verpakt en snel verzonden!
door Koen uit Eindhoven

10

Goed verpakt en snel verzonden!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
15 april 2021
Snelle levering
door Kim uit Wierden

7

Mijn bestelling werd binnen de beloofde 3 werkdagen geleverd. Het paketje was goed in gepakt voor veilig transport. Mijn beoordeling zou alleen iets hoger zijn als er geen scheur in de doos van de Dark Souls board game zat. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn bestelling.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
14 april 2021
Snel geleverd, goede kwaliteit en prima website
door Frans uit Kerkrade

10

Ik neus altijd graag op de website van Spelspul en vooral voor mijn lievelingsspel Carcassonne heb ik veel items kunnen vinden die ik ergens anders niet vind. Overzichtelijke site en snelle levering. Spelspul prima keuze voor uw spellen.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
14 april 2021
supersnel en prima afgehandeld
door Peter uit Rotterdam

10

Een spel dat nergens anders meer verkrijgbaar was (Atlantis Rising) hadden ze hier op voorraad en binnen de kortste keren lag het bij mij op de mat en kon ik het spelen.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
14 april 2021
excellent experience
door Andrea uit Genova Italy

10

very fast delivery with accurate package
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
13 april 2021
Goede keuze snelle levering.
door Harm uit Eindhoven

10

Ruime keuze aan spellen en uitbreiding! Snelle levering snelle service .
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
13 april 2021
Niks te klagen.
door Michiel uit Zeist

10

Snel geleverd, netjes verpakt.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
12 april 2021
Gaan we zeker nog een keer doen.
door Henk uit Winschoten

10

Het shoppen online geeft duidelijk aan wat het is, of het er is en wat de prijs doet. Overige gevens zijn goed en duidelijk te online vinden zoal verzenden ed. Direct na de bestelling ging de crew al aan het werk om dit gereed te maken. En een dag later alles net geleverd bij de voordeur. Top.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
10 april 2021
Klantgericht
door Mariëtte uit IJsselstein

9

Ik had een vraag over een bestelling die in gedeelten geleverd zou worden. Binnen een dag kreeg ik antwoord en werd met mij meegedacht hoe dit op te lossen. Klantvriendelijk!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
10 april 2021
Snel, betaalbaar, hoge kwaliteit
door Dirk uit Beek en Donk

10

Makkelijk besteld en betaald via de site, snelle levering met tracking. Goed verpakt. Top!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
9 april 2021
snelle verzending
door Gerco uit bunnik

10

een goede en sneele verzending van mijn bestelling
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
8 april 2021
Hero Realms
door Charlotte uit UK

10

I am afraid I can only write in English. I was very impressed with the communication and speed of delivery from Spelspul. My son was happy with the game, which arrived in very good condition. Thank you and Best Wishes
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
8 april 2021
parfait
door Simon uit France

10

produit et délai ok
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
7 april 2021
Very good
door vilius uit Lithuania

10

Found several board games no other store in Europe had at the time. Had no problems with shipping. Recommending.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
7 april 2021
Weer helemaal tevreden
door Rachel uit 's Hertogenbosch

10

Leuk en uitgebreid assortiment, eenvoudig bestelproces en zoals altijd een prima levering.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
7 april 2021
altijd goed
door Y. V. uit Amsterdam

10

snelle verzending, goed verpakt.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
6 april 2021
Beste online spelwinkel in Nederland
door Roel uit Groningen

10

Groot assortiment, ook de wat meer bijzondere dingen. Als ze het bij Spelspul niet hebben is de kans klein dat ze het ergens anders WEL hebben, is mijn ervaring.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 april 2021
Snelle levering. Prima prijs.
door Ronald uit Rotterdam

9

Verder niks op aan te merken.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
1 april 2021
goede communicatie
door paul uit nigtevecht

9

Goede communicatie nadat bleek dat iets dat ik had besteld er toch niet was. Toen wat vervangends genomen. Prima geregeld verder
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
1 april 2021
Product added to wishlist