Kiyoh Logo

Onze klanten geven ons een:

9.4

Aantal reviews: 410
99% beveelt Spelspul.nl aan!

snel en goed geholpen
door P. uit H.I.A

10

gezellige fijne winkel met uitstekende bordspel kennis.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
27 mei 2020
Helemaal prima
door Danny uit Heerlen

10

Ik was op zoek naar een spel dat bijna overal uitverkocht was. Op de website zag ik nog een exemplaar bij Spelspul! Aan het einde van de dag voor Hemelvaart even snel gebeld of het spel echt op voorraad was, en direct besteld. Vanwege Hemelvaart vrijdag op de bus gegaan, en zaterdag had ik het in huis. Helemaal prima dus! Top service, goede kwaliteit, goede prijs, goed aanbod.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
26 mei 2020
geweldig
door joeri uit Hofstade België

9

Vlotte communicatie, snelle levering!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
25 mei 2020
supersnelle service
door paul uit Nigtevdcht

10

Alles correct verpakt en snel geleverd
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
24 mei 2020
Prima voor allerlei spelletjes
door Thijs uit Maarssen

8

Paar leuke uitbreidingen voor Carcassonne gevonden
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
24 mei 2020
Aanrader
door Daniel uit Wolvega

10

* Ruime voorraad aan spellen. * Snelle verzending. * Bestelling goed verpakt. * Houd je goed op de hoogte van de verzending (tracking en updates via email).
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
23 mei 2020
Altijd goede service
door Arthur uit Weesp

10

Ik koop al jaren bij Spelspul en kom graag terug, ook omdat ze af en toe dingen verkopen die ik ergens anders niet kan vinden.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
22 mei 2020
Goede service. Veel op voorraad.
door John uit Leiden

9

Ondanks dat ik iets verkeerd geleverd had gekregen werd dit heel snel opgelost. En Spelspul.nl heeft veel bijzondere items op voorraad die ergens anders niet snel zult vinden. Goede winkel. Vooral voor de boardgame liefhebbers.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
22 mei 2020
Topservice!
door Jan uit Maassluis

10

Prima!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
22 mei 2020
Correct
door Marion uit Wierden

10

Vlot en netjes.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
20 mei 2020
Perfect experience.
door Didier uit Nivelles

10

Very reactive. Delivery was much faster than expected!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
20 mei 2020
Prima service, snelle levering
door Erik uit Maastricht

10

Niet anders gewend dan dat ik snel en goed geholpen word bij spelspul.nl
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
20 mei 2020
Zeer aangename online webwinkel
door Rick uit Sint-Oedenrode

9

Snelle communicatie met updates, snelle levering
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
19 mei 2020
Mooi aanbod
door Jeroen uit Amersfoort

7

Mooi aanbod van spellen en onderdelen, vaak ook de spellen die over het algemeen iets minder goed te verkrijgen zijn.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
19 mei 2020
Top collectie!
door Gert-Jan+ uit Den Haag

8

Grote collectie spellen van zowel de bekende (grote) uitgevers als van de minder bekende kleine uitgevers. Ook zeer mooie collectie import.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
18 mei 2020
Super klantvriendelijk
door Martien uit Den Haag

10

Aardig aan de telefoon en snelle levering.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
18 mei 2020
Aanrader
door Thierry uit Ede

10

Snel geleverd, goede communicatie en exact geleverd wat ik besteld heb. Zal zeker nog een keer iets bestellen, mocht ik nodig hebben.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
18 mei 2020
Snelle levering, mooi verpakt, leuke kaart erbij
door Jack Goedegebuure uit 's-Hertogenbosch

10

Ik bestelde een aantal spelletjes voor mijn vriendin. De zoektocht naar leuke spelletjes ging eenvoudig aan de hand van goede reviews. Het bestellen was ook poepsimpel en ik heb het laten verpakken met een leuke kaart erbij. Dat was allemaal keurig verzorgd, en het geheel kwam een dag later al in een stevige doos aan de deur.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
17 mei 2020
Alles prima.
door Alan van Beek uit Nijmegen

8

Behulpzaam, vlot verwerkt en netjes aangekomen. Groot assortiment, niet onredelijk geprijsd.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
17 mei 2020
Top!
door Jan uit ZEVENAAR

10

Bestelling snel verwerkt en geleverd.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
16 mei 2020
prima, goede kwaliteit en heel snel geleverd
door Gebruiker uit 'S-HERTOGENBOSCH

10

uitstekend.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
15 mei 2020
Super persoonlijke benadering tijdens een reservingskwestie + Top afhandeling met versturen!
door Justin uit Amersfoort

10

Zoals Spelspul zelf al te kennen geeft, moeilijk vindbare spellen is voor hun een uitdaging! Tijdens de internationale release (incl. KS) van Oceans, miste ik op een haar na de laatste exemplaren in Nederland. Over heel Nederland werd de Deluxe versie van deze game besteld, maar tot nu toe kreeg alleen Spelspul hem binnen, en snel ook! Vervolgens, wegens de exclusiviteit en de corona maatregelen het pakket laten opsturen. Perfect strak verpakt en zonder enige vorm van schade of deuken mogen ontvangen. 10/10 dat ik deze gasten van Spelspul mijn vrienden aanraad, kennis, kunde en snelheid met een dikke persoonlijke klantvriendelijkheid!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
15 mei 2020
Snel geleverd, slechte verpakking (deuk in de doos)
door Dion uit Nijmegen

4

Nu is het maar een boardgame en geen vaas, maar mijn nieuwe War of the Ring is nu al flink beschadigd doordat de verzendverpakking nul rekening houdt met slordige bezorgers. De game zat in een precies passende kartonnen doos zonder ruimte of dempmateriaal. Resultaat is een gedeukte en gescheurde doos van war of the ring.
Reactie van Spelspul.nl
Beste Dion, Vervelend om te horen dat DHL niet netjes met je pakket is omgegaan. Ik moet zeggen dat we weinig klachten krijgen mbt de manier waarop we het inpakken, maar nu deze week al 2 keer... We gaan er zorgen er voor dat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Zou je een foto kunnen sturen van de beschadiging? Dan kunnen we tot een passende oplossing / compensatie komen. Onze excuses voor het ongemak. mvg, Mark Spelspul
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
15 mei 2020
Niet compleet
door Vam uit Moerstraten

4

Het spel was niet compleet en heb dit gemeld. Werd door gestuurd naar jumbo spellen. En nu duurt dat nog steeds zo lang waardoor wij het spel niet kunnen spelen. Vandaar ben ik niet tevreden.
Reactie van Spelspul.nl
Beste, Vervelend om te horen dat Jumbo dit nog niet heeft opgelost. De uitgever is namelijk verantwoordelijk voor het compleet aanleveren van het spel. Als u ons een email stuurt met de referentie van uw bestelling en wat u mist, kunnen we kijken of we het proces bij jumbo wat kan versnellen. Ik kan helaas op deze naam geen bestelling terug vinden namelijk. mvg, Mark Spelspul
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
15 mei 2020
goede website, brede keuze, snelle bezorging, wat wil je nog meer?
door Henryk uit Oegstgeest

9

goede website, brede keuze, snelle bezorging, wat wil je nog meer? een paar kleine minpuntjes dan: - de flippererende "niet op voorraad" aanduidingen zijn vreemd; - website navigatie kon sneller. heb nog geen ervaring met oplossen van problemen, dan wordt het meestal spannend.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
15 mei 2020
Product added to wishlist