Kiyoh Logo

Onze klanten geven ons een:

9.4

Aantal reviews: 540
98% beveelt Spelspul.nl aan!

Prima
door Brakel uit Dordrecht

10

Snel geleverd de volgende dag.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
6 augustus 2020
Excelent
door Nika uit Ljubljana

10

My order arrived quickly, nothing was damaged and the games are priced competitively, the shipping price was similar as in other EU shops (for EU). All in all a really good shop.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 augustus 2020
Gewoon goed
door elco uit Nijmegen

10

Nog steeds goed product volgens omachrijving, leveren op afgesproken datum en nette prijs. Geen klagen dus.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 augustus 2020
Prima, snelle service (zelfs in het weekend).
door Boy uit Assendelft

10

Alleen maar positief.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 augustus 2020
Prima zaak, goede service en eigenaren / personeel hebben kennis van zaken.
door Jeroen Geenen uit Capelle aan den IJssel

10

Ik bestel al jaren bij spelspul en kom ook regelmatig in de fysieke winkel 'Speel' in Bleiswijk. Prima zaak, goede service en eigenaren / personeel hebben kennis van zaken.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 augustus 2020
Goede prijs, snel geleverd.
door FK uit Zoetermeer

9

Goede prijs, snel geleverd. Ok
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 augustus 2020
Prima eerste ervaring met dit bedrijf.
door Frans uit Arnhem

10

Top ervaring. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering (2dagen). Wat wil je nog meer.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
4 augustus 2020
Perfect :)
door Zoltan uit Budapest

10

I've got what I've ordered, with perfect quality and fast delivery. What could I wish more? :)
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
4 augustus 2020
Prima snelle levering
door Nico uit Nootdorp

9

Prima snelle en correcte levering
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
4 augustus 2020
Snel en correct geleverd
door Wesley uit Zoetermeer

10

Precies als besteld en snel verzonden
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
4 augustus 2020
snelle levering en goed verpakt
door Mark uit Deventer

10

Na bestellen had ik het de volgende dag binnen en het zat in een zeer stevige doos. Erg tevreden
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
4 augustus 2020
Uitstekende service
door Nona uit Tilburg

10

Goede keuze voor goede prijzen, snel geleverd en op de juiste manier verpakt om schade te voorkomen. Top!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
4 augustus 2020
Snelle service goede communicatie
door Anton uit Klundert

10

Bestelling ging makkelijk met veel opties tot verzenden. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en waar het pakketje zich bevond. Product zelf was goed verpakt.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
4 augustus 2020
Snelle levering, goede kwaliteit, goede service.
door Saskia uit Groningen

10

We wilden al heel lang onze Catan sets aanvullen met speelstukken voor een 5e en 6e speler, maar konden nergens houten onderdelen vinden. Ook waren in de loop van de tijd zeekaarten verloren gegaan. Nu is alles weer compleet!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
4 augustus 2020
Snabb leverans till Sverige
door Anna uit Karlskrona

10

Det gick väldigt snabbt att få spelen som beställts.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
4 augustus 2020
Duidelijke info en snelle levering
door Steven uit Heerhugowaard

9

Duidelijke website, goede informatie, snelle levering
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
3 augustus 2020
Service is supergoed
door Alex uit Den Haag

10

Door een ondoordachte fout van mijn kant ging de bestelling niet helemaal lekker. Spelspul deed er niet moeilijk over, was erg flexibel en bleef daarbij vriendelijk. Toen vervolgens ook nog bleek dat bij een gesealed (nieuw) bordspel de regels ontbreken (fout spelfabrikant) verstuurden ze de regels naar mijn woonadres. Waar zie je dat nog? Kortom erg goed aftersales service. Plezierige communicatie, eerlijke prijzen en een meer dan uitstekend aanbod. Ik kom zeker terug.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
3 augustus 2020
Woensdag besteld, donderdag geleverd!
door Thierry uit West-Vlaanderen

10

ZEER snelle levering, zelfs met B-post was dit eens bijzondere verrassing. Inhoud voldoende beschermd, merci.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
2 augustus 2020
Leuke spullen met snelle levering
door frank uit Nijmegen

10

Dit is bijzondere winkel met dingen die je nergens vindt. Als je zelf een spel maakt (zoals wij vaak doen) dan helpt deze winkel je aan heel veel spelplezier!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
1 augustus 2020
Goede levering.
door Martin uit Breda

10

En goed verpakt.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
1 augustus 2020
Prima ervaring!
door Daphne van Vlimmeren uit ARNHEM

10

Het bestelproces was gemakkelijk en ik ben tevreden met mijn spel.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
31 juli 2020
Zeer snelle levering!
door Geert uit Tilburg

8

Prima
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
31 juli 2020
Goed assortiment en goede prijzen
door Raoul uit Rotterdam

10

Fijne communicatie en prima levering. Goed en netjes ingepakt. Kan het zeker aanbevelen.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
31 juli 2020
Snel en goed verpakt!
door Aron uit Amersfoort

10

+ snel verstuurd + goed verpakt + klantvriendelijk
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
31 juli 2020
Snelle verzending
door CT uit Maarssen

10

Goed geregeld mooie kwaliteit puzzels
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
31 juli 2020
Product added to wishlist