Orbital box

Orbital box

Laatste items in voorraad
€ 39,95
Inclusief belasting

 

3D Puzzle Orbital Box 

3D Puzzle Orbital Box is een nieuwe vorm van intellectuele logica games ontworpen om het verhaal en de scenario's van de EscapeWelt zoektocht te spelen. Na het in elkaar zetten van de constructor, ga met je geliefden naar het geheime compartiment zonder je huis te verlaten! Dubbel plezier! Spannende ervaringen, lastige vallen en ingewikkelde puzzels van de quest room wachten op je. 3D Puzzle Orbital Box is ontworpen door ervaren ingenieurs die unieke puzzels en uitdagingen op meerdere niveaus hebben ontwikkeld. We beloven niet dat het gemakkelijk zal zijn. Maar we garanderen dat het zeer interessant zal zijn!

Legende

Elysia is de enige bewoonde planeet in het universum. En jij bent de kapitein van het kolonisatieteam dat hierheen komt!

Je schip heeft het zonnestelsel verlaten en staat op het punt een interdimensionale sprong te maken om een nieuwe wereld voor de mensheid te openen.

En om dit belangrijke doel te bereiken zijn er nog maar een paar stappen te zetten!

Check de radar en stippel een nauwkeurige landingsroute uit, schakel het automatische pilootsysteem uit en ontgrendel alle noodzakelijke lanceersleutels.

Oh, het energiesysteem van het schip is zo verwarrend... als een doolhof! Maar u bent zo'n ervaren kapitein en zult het zeker voor elkaar krijgen!

Om nieuwe horizonnen voor de mensheid te openen, moet je de juiste combinaties van letters en cijfers bepalen, wachtwoorden voor de database raden, opstartsleutels zoeken... Maar vergeet niet het verdedigingssysteem tegen inconsequente invoegingen, wees voorzichtig met symbolen. Elke verkeerde actie zal resulteren in een mislukte lancering.

Veel geluk kapitein!

Meer dan 300.000 klanten hebben zich aangesloten bij de EscapeWelt familie. Zij waarderen ons werk en onze inzet om de beste ervaring te creëren door hun liefde te tonen en steeds weer terug te komen. Bedankt dat je ons je emoties toevertrouwt! Je inspireert ons tot nieuwe ideeën en ons team blijft je en jouw dierbaren verblijden!

EW-Orbital
2 Items
0054047085810
Product added to wishlist