Exit: Het Vergeten Eiland

Last items in stock
€12.40
VAT included Shipped in 1-2 business days
Ontsnap van het vervloekte eiland! Probeer in dit uitdagende coöperatieve escape room-spel binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Hulpkaarten brengen jullie op het goede spoor. Intense spelervaring voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers.

Exit: Het Vergeten Eiland

Het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk van het vervloekte eiland. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten zitten. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een goed einde te brengen. En komen jullie er echt niet uit, dan bevat het spel tipkaarten om jullie op het goede spoor te brengen.

EXIT: Het Vergeten Eiland is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een "echte" escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring! De puzzels zijn vrij pittig. Daardoor is het spel vooral geschikt voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers.

General

Number of players: 1-4
Duration: 45 min.
Age: 12+
Year published: 2017
Language: Dutch

Kind of game

Type/Theme: Deduction, Puzzle, Real-time
Mechanism: Cooperative Play

Creators

Designer: Inka Brand, Markus Brand
Taal
Dutch
Theme
Deduction, Real-time , Puzzle
Age
12+
Playtime
60-90 min.
Game Mechanics
Co-operative Play
Number of players
3, 2, 4, 1
999-EXI04
1 Item
New product
Product added to wishlist