Ons privacybeleid

Als u bij ons bestelt, hebben we enkele gegevens van u nodig, om het pakket bij u te krijgen. Wij proberen de hoeveelheid gegevens die wij nodig hebben voor een goede service te minimaliseren. Wij slaan ze veilig op en wij willen benadrukken dat wij uw gegevens nooit ten behoeve van commerciele doeleinde aan externe partijen ter beschikking stellen. Hieronder hebben wij vermeld met welke partijen wij (delen van) uw gegevens delen ten behoeve van onze dienstverlening. Het gaat in alle gevallen om partijen met een duidelijk privacybeleid. 

Hieronder staat uitgebreid beschreven wat we met uw persoonsgegevens doen. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot u als individu. U kunt hierbij denken aan uw naam, (email)adres, maar ook IP-adres of surfgedrag of bestelgeschiedenis op onze site.

Wij hebben het recht om dit privacybeleid te wijzigen/verbeteren. De laatste en geldende versie van ons privacybeleid is op 3 mei 2019 gepubliceerd. 

Wij proberen in een open en heldere manier ons privacybeleid uit te leggen, mocht u vragen hebben kunt u ons altijd mailen op shop@spelspul.nl.

Verzending

Om je order zo soepel mogelijk te verwerken, maken wij gebruik van de verzendsoftware van Sendcloud. Via dit platform worden gegevens met DHL, PostNL en DPD gedeeld om verzendlabels te genereren.

Betaling

Voor het afhandelen de betalingen maken wij gebruik van de betaalprovider service van Multisafepay. Ook bestaat er de mogelijkheid om met Paypal en Transferwise te betalen. 

Nieuwsbrief

Voor het versturen van nieuwsbrieven, verjaardagsmails en automatische mails, waarin wij u vragen of alles op onze site duidelijk is, gebruiken wij een externe partij, Mailchimp.

Onze nieuwsbrief wordt alleen verstuurd aan degene die zich hiervoor hebben opgegeven. Er wordt aan gewerkt om deze voor u relevanter te maken op basis van uw zoekgedrag en ordergeschiedenis. Per 2019 vragen wij ook geregistreerde klanten om wat extra informatie over uw voorkeuren (favoriete spellen en spelmechanismes of verjaardagsdatum voor een felicitatie mail). Dit alles om de nieuwsbrief en site beter op uw wensen aan te passen. 

U kunt zich eenvoudig ten alle tijden via de unsubcribe-link in de nieuwsbrief uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Beoordelingen

Beoordelingen zijn voor ons een belangrijk middel om directe feedback van onze klant te krijgen om onze website en dienstverlening te verbeteren. Alle beoordelingen worden op onze homepage gedeeld. Om deze beoordelingen te verzamelen gebruiken wij Kiyoh.

Ter voorkoming van misbruik, bent u als u een review achterlaat via Kiyoh, verplicht om uw naam, woonplaats en email achter te laten. 

Webwinkelsoftware

In onze webshop worden uw account- en ordergegevens veilig bewaard. Aandacht is er geschonken aan wachtwoorden en welke medewerker toegang krijgt tot welke gegevens. Onze website is verder beveiligd (SSL-encryptie).

E-mails naar onze klantenservice komen ook in dit systeem terecht. Vanuit dit systeem worden er ook automatische mails gestuurd. Denk hierbij aan orderbevestiging en track en trace info.

Webhosting

Wij nemen hosting en emaildiensten af van Yourhosting. Zij hebben toegang tot gegevens slechts om technische ondersteuning te bieden.

Websiteverberteringen

Op alle pagina’s bevindt zich een button van Hotjar, waar u (technische) feedback kunt geven. Na het aanbrengen van grote verbeteringen op onze site, maakt Hotjar voor ons ook enkele filmpjes om het surfgedrag op onze site weer te geven. In zo’n filmpje is te zien hoe een bezoeker zijn muis over de site laat gaan en op welke knoppen hij/zij klikt. Hiermee kunnen we zien of verbeteringen het gewenste effect hebben gehad. Privacy gevoelige klant- en ordergegevens worden voor ons in dit platform niet zichtbaar getoond. Daarnaast gebruiken we Google Analytics en Google Ads om problemen op onze site op te sporen, te kijken hoe bezoekers bij ons zijn gekomen, online advertenties hebben gewerkt etc.

Social Media

Wij zijn uiteraard blij als u onze berichten op Facebook wilt “sharen en liken”. Wij (willen en) krijgen verder geen toegang tot uw Facebook account.

Boekhouding

Ons e-commercepakket heeft een automatische koppeling met ons boekhoudprogramma, E-boekhouden. Hierbij wordt alleen het ordernummer samen met de klantennaam ingelezen. 

Gepersonaliseerde advertenties

Alle mooie woorden ten spijt, uiteindelijk willen we graag onze spellen en spelonderdelen als ook onze website promoten. Op basis van je zoekgedrag en ordergeschiedenis proberen wij gepersonaliseerde advertenties online te vertonen op onze advertentienetwerken. Wij doen dit alleen als u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies. Cookies worden bij ons 30 dagen bewaard. 

Uw rechten

Wilt u weten welke persoonsgegevens we van u hebben? Vraag dan gerust een overzicht bij ons op. U mag ons ook vragen om de persoonsgegevens te wissen of aan te passen. Stuur een email naar shop@spelspul.nl en we maken het voor u in orde.

De Europese Commissie biedt consumenten de mogelijkheid om geschillen met online verkopers op te lossen met het volgende platform: ec.europa.eu/consumers.

Product added to wishlist