Kiyoh Logo

Onze klanten geven ons een:

9.4

Aantal reviews: 2096
97% beveelt Spelspul.nl aan!

Zending vertraagd, goed opgelost
door JW uit Harderwijk

8

1 van de bestelde spellen was niet op voorraad, Spelspul kwam met een goede oplossing en heeft daarna snel geleverd.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
26 februari 2024
Weer uitstekende service van een top winkel
door Jeroen uit Epe

10

Net als altijd weer snel gekregen wat ik bestelde. Keurig verpakt en in goede staat. Deze keer weinig communicatie, maar als het nodig is denken ze mee. En ze kennen hun vaste klanten. Top winkel!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
26 februari 2024
100%
door RENE uit Kruibeke

10

Snelle levering, goed verpakt.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
25 februari 2024
Uniek assortiment
door Marleen uit Ens

10

Ik zocht een Amerikaans spel dat alleen bij Spelspul te vinden was. Op dat moment niet op voorraad maar ik kreeg een mailtje toen dat wél zo was: bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Ging om Purrfect Match overigens, ontworpen door Nederlandse creatieven, super leuk met toffe katten-illustraties ;)
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
24 februari 2024
Ruime sortering, goede en snelle service
door Yvonne uit Rijswijk

10

Welk spel of onderdeel je ook zoekt, Spelspul heeft het. Daarnaast een snelle levering!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
24 februari 2024
Eerste aankoop bij Spelspul.nl
door Andy uit Roeselare

10

De eerste aankoop online bij een buitenlandse webshop is steeds een stap in het onbekende. Je hebt geen idee over de snelheid van het verwerken van de bestelling, hoe ze de spellen verpakken en versturen, of de koerierdienst het nog maar eens zal verknallen, etc. Om een lang verhaal kort te maken, alles verliep naar wens en deze webshop behoort vanaf nu tot 1 van de spellenwinkels waar ik in de toekomst vast en zeker nog spellen zal aankopen.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
24 februari 2024
Super
door Wilfried uit France

10

Vendeur sérieux et rapide
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
20 februari 2024
golf pll
door Philippe uit France

10

Quick to respond and reliable.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
19 februari 2024
Good prices, fast delivery
door Stefan uit Haibach

10

Good prices for lightly damaged game boxes, fast shipment. Nice to see a seller outside my country delivering such a good customer experience.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
15 februari 2024
Goed geholpen, ruim aanbod
door Peter uit Born

10

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
13 februari 2024
Geweldige service!
door Nicky uit Zutphen

10

Bestelling niet volledig correct bezorgd, maar dit werd zonder kosten en zeer snel opgelost!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
12 februari 2024
Uitgebreide webshop en snelle service
door M. uit Breukelen

10

Een overzichtelijke website met ontzettend veel accessoires en onderdelen voor spellen. En niet onbelangrijk voor een normale betaalbare prijs. Ook wat betreft bord, kaart en dobbelspellen hebben ze een ontzettend uitgebreid en interessant assortiment, die je niet vindt in de normale speelgoedwinkel. Wat mij betreft echt een aanrader.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
12 februari 2024
Good service
door Lazzaro+Davide uit Italy

10

Perfect time of deliveri,box ok no damage,all pices inside are ok.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
8 februari 2024
Always great selection and service.
door Sander uit Nijmegen

10

Fantastic shop.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 februari 2024
Prima prijzen en een ruim aanbod
door Erwin uit Veendam

10

Meermaal besteld bij deze shop en altijd prima ervaring mee gehad. Ook de klantenservice is uitstekend.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 februari 2024
fijn dat jullie deze spullen verkopen, maar de voorraad is vaak niet bijgewerkt. dat is jammer!
door Franka uit Voorburg

6

fijn dat jullie deze spullen verkopen, maar de voorraad is vaak niet bijgewerkt. dat is jammer!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 februari 2024
prima geleverd
door W. uit Landgraaf

8

Helaas duurde levering langer dan beloofd op website doordat spullen over 2 vestigingen waren verdeeld.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
1 februari 2024
Snel geholpen
door Michiel uit Baarn

10

Snel geholpen
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
1 februari 2024
Goede service
door Bert-Jan uit Nieuwegein

10

DHL had fout gemaakt in aflevering van het pakket. Snel en adequaat opgelost door Spelspul.nl
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
1 februari 2024
Vlotte bediening
door tom uit Brugge

10

Snelle verzending
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
1 februari 2024
altijd goede service
door Peter uit Doetinchem

10

Vriendelijke en deskundige medewerkers, Ben al jarenlang een tevreden klant bij spelspul.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
29 januari 2024
Prima materiaal maar een frustrerende ervaring van jewelste
door Kim uit Arnhem

7

Voor kolonisten van Catan heb ik voor 2 spellen houten dorpen, steden en straatjes besteld. Super fijn dat dat verkocht wordt. Zowel de prijs al kwaliteit zijn prima. Echter, alle onderdelen werden in één grote zak geleverd.... Wat een verschrikkelijke ontdekking.
Reactie van Spelspul.nl
Beste Kim, Alles wordt zo milieuvriendelijk verpakt met zo weinig mogelijk plastic. mvg, Mark Spelspul
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
29 januari 2024
Mijn favoriete spellenwinkell
door Oscar uit Amersfoort

10

Spellendiversiteit en voorraad goed op orde. Uitstekende service, snelle levering.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
28 januari 2024
Wonderful would buy again
door Chin+Mun uit Malaysia

10

They employee are very professional as this is my first time buying product internationally they answer all my question perfect. Overall I have a very good experience. Thank you
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
26 januari 2024
Goed assortiment, scherpe prijs, snel geleverd.
door K uit Groenlo

10

Snelle levering, goede communicatie.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
25 januari 2024
Product added to wishlist