Kiyoh Logo

Onze klanten geven ons een:

9.5

Aantal reviews: 2157
97% beveelt Spelspul.nl aan!

Fast, good service!
door Martin uit Sweden

10

Everything I ordered arrived promptly and perfectly packed. Will buy fromhere again!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
6 juni 2024
Ja
door Martijn uit Ja

10

Ja
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 juni 2024
Altijd beschikbaar voor goed advies en inspiratie
door Arnold uit Houten

10

Ik kom graag bij spelspul, omdat je direkt merkt dat iedereen eenzelfde affiniteit met spelen heeft. Ze hebben erg veel goede materialen, kunnen je goed adviseren, nemen de tijd en zijn erg gastvrij.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
4 juni 2024
Groot assortiment, snelle levering, uitstekende service
door Oscar uit Amersfoort

10

Alles top!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
3 juni 2024
top winkel
door Olaf Slomp uit Moerkapelle

10

breed assortiment snelle reacties vriendelijke mensen
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
3 juni 2024
Very good service, fast international shipment
door Riccardo uit Rome

10

Not a single problem, fast service and perfect shipment.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
2 juni 2024
Quick, Excellent Service
door Gary uit FREDERICKSBURG

10

Emailed to see if the product was in stock. Received a fast response and quick shipping. Thank you from the US.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
14 mei 2024
Snel geleverd, goed verpakt!
door Martijn uit Houten

10

Prima service, goed verpakt en snel verzonden!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
5 mei 2024
Doen wat ze beloven.
door Jeroen uit Uden

10

Alles snel en goed verzonden. Goede winkel.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
29 april 2024
Uitstekende service en snelle levering
door Kenneth uit Nieuw-Vennep

10

Bestelling geplaatst en de volgende werkdag netjes verzonden! Artikeen waren ook mooi geprijsd.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
28 april 2024
Snel geleverd en mooie spellen
door S uit Nijmegen

10

Tevreden met het aanbod
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
26 april 2024
top
door Modena uit Modena

10

la vostra spedizione rapidissima ma il corriere in italia a volte consegna in ritardo
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
26 april 2024
Produtos em bom estado, envio rápido
door Susana uit Portugal

9

Os artigos chegaram em bom estado mas eram leves. Julgo que para artigos mais pesados o embalamento interno deve ter outro tipo de proteção além do papelão (exemplo: plásticos de bolhas para proteger melhor os artigos).. De resto tudo ok.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
24 april 2024
Leuk taalspelletjes voor anderstaligen en snel geleverd, makkelijke website
door Jeanette uit Rotterdam

8

Zie hierboven
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
24 april 2024
Prompt delivery, great communication
door Balakrishnan uit Nieuw-Vennep

10

Never had trouble with them. It's been like 5+ times now. Always have my kind of games in stock.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
21 april 2024
goede prijzen, snelle levering, groot assortiment
door Wilco uit Zwolle

10

Heb hier al vaak besteld en alles is altijd goed verpakt en snel geleverd.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
18 april 2024
Snel en met keuze uit transporteur!
door Peter uit Eindhoven

10

Prijs is pruma en leveren gratis vanaf bepaald bedrag. Dat is natuurlijk uitstekend. Maar een echte USP is het gegeven dat je zelf mag kiezen door wie je het pakketje laat bezorgen. Buj mij in de wijk zijn dat altijd dezelfde mensen, maar die van DPD en DHL zijn onbetrouwbaar. Dus blij dat je ook Post.nl kan kiezen (tegen meerprijs( Top!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
18 april 2024
Vriendelijk, behulpzaam, professioneel, persoonlijk
door Jeroen uit Leiden

10

Ze hebben de beste spelletjesvoorraad met veel exclusieve bordspellen en alle benodigde accessoires. Bij problemen willen ze altijd helpen, ze antwoorden snel en persoonlijk.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
16 april 2024
Zeer klantvriendelijk, snelle levering
door Filip uit België

10

Een product bleek niet langer in voorraad, maar er werd een goede en snelle oplossing gevonden. Dikke pluim voor klantvriendelijkheid!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
16 april 2024
Zoals altijd een fijne ervaring
door Marlon uit Hoogeveen

10

Prima prijzen, ruim assortiment van bordspellen en altijd een nette & vlotte service. Een dikke aanrader.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
16 april 2024
Fast delivery and smooth ordering!
door Ana+ uit Groningen

10

Arrived super quickly and packaged well. Would deff recommend!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
16 april 2024
Gewoon goed!
door Jean-Paul uit Tilburg

10

Op tijd gekregen: alles naar wens, Vriendelijke bezorger!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
16 april 2024
Uitstekend
door Henk uit Utrecht

10

Het is altijd een fijne ervaring om bij Spelspul te bestellen
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
15 april 2024
Veel keuze, goede website, makkelijk te bestellen, zeer snel verstuurd.
door Ivan uit Rosmalen

10

Helemaal perfecte transactie.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
15 april 2024
Uitstekend behalve de Website
door Kaan uit Nederland

8

Bordspellen was goed en netjes ingeleverd alleen voor de bestelling had ik een paar problemen met de Website. Daarvoor zorgen zou mijn advies zijn. Heel bedankt!
Reactie van Spelspul.nl
Beste Kaan, bedankt voor de review. We zijn net verhuisd van winkel locatie en hebben dat nu een beetje op orde. We gaan binnenkort aan de slag met de website. Mocht je specifieke dingen hebben waar je tegenaan liep, horen we dat graag! mvg, Mark Spelspul
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
11 april 2024
Product added to wishlist