Kiyoh Logo

Onze klanten geven ons een:

9.4

Aantal reviews: 959
98% beveelt Spelspul.nl aan!

Excellent
door Aaron uit Gothenburg

10

Recieved order as described, fast shipping outside the native country. Very satisfied!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
27 januari 2021
Zeldzaam en goed
door Bas uit Doetinchem

8

Prima winkel. Zeldzame spellen gewoon bestelbaar en snel verzonden. Top!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
26 januari 2021
Hele nette prijs en netjes geleverd.
door Rein uit Eindhoven

7

Duidelijke website en bestellen gaat snel en eenvoudig. Kosten voor gratis leveren (bij €75 of meer) wel aan de hoge kant. Vlak na eerste bestelling die nog niet geleverd was een tweede bestelling gedaan. Gevraagd om deze aan de eerste toe te voegen (via opmerking bij bestelling en losse e-mail). Ondanks dat ik geen reactie kreeg op mijn verzoek is hier wel aan voldaan en werd alles in een zending geleverd.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
26 januari 2021
Fijne prijzen en snelle service
door Willem uit Eindhoven

10

Heel tevreden over het aanbod, prijzen, verpakking en service van Spelspul!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
26 januari 2021
goede service
door Henk uit Utrecht

10

Zoals gewoonlijk weer goede service en snelle verwerking van mijn order zodat ik snel mijn spellen kon spelen. Bedankt!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
26 januari 2021
Top! Vlot, goed en goede service!
door Marcia uit Rotterdam

10

Snelle levering en prima service!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
25 januari 2021
Ruim assortiment
door Hugo uit Geleen

10

Veel spellen vind je bijna nergens anders. E-mail update bij niet op voorraad wordt daadwerkelijk gestuurd, en de bestellingen worden vrij snel en goed verpakt verzonden.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
25 januari 2021
Goede prijs, goede service
door Sytse uit Venray

10

Heb mijn spel daags na bestelling al ontvangen, was erg goed ingepakt. Al met al prima service.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
25 januari 2021
Leuke spellen, snelle en goede service
door Tiemen van Bruggen uit Rotterdam

10

Leuke spellen, snelle en goede service
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
24 januari 2021
Materiaal en levering prima en stipt.
door Ben uit Amsterdam

9

Top
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
24 januari 2021
Zeer tevreden
door Sanne uit Zwolle omgeving

10

Leuk aanbod goede service
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
24 januari 2021
Super goeie service
door Marion uit Driehuizen

10

Super goeie service
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
23 januari 2021
Prima, in een woord!!
door marga uit eindhoven

10

Geen enkel probleem
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
22 januari 2021
Onvoldoende info, en geeft mail adres aan kiyoh zonder toestemming
door H uit Ergens

1

Een kaart van de benelux voor carcassonne bij spelspul gekocht. Zou handig zijn geweest als er op de site even gemeld was dat daar aparte fiches bij nodig zijn, die niet inclusief zijn. Vervolgens wordt mijn mail adres aan kiyoh gegeven, om een review te schrijven, zonder dat om mijn toestemming was gevraagd. Niet gedaan (normaal geen zin in om reviews te schrijven), maar wel meteen uitgeschreven van verdere uitnodigingen..... maar paar dagen later toch een herinnering?? Dus naast deze review, is de volgende stap een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.... (ps, de ontbrekende fiches zijn nu rechtstreeks bij cundc.de besteld, zijn ook nog eens lagere verzendkosten)
Reactie van Spelspul.nl
Allereerst, vervelend te horen dat u niet tevreden bent met het product. Uw feedback is voor ons waardevol en we gaan dit toevoegen bij het product. Juist dit soort feedback als die van u is de reden dat wij gebruik maken van een beoordelingstool zoals Kiyoh. Op deze manier kunnen wij de service aan u en andere klanten blijven verbeteren. Dat wij gebruik maken van Kiyoh staat overigens in onze algemene voorwaarden, die u voor bestellen kunt inzien en ook via automatische berichten wordt gecommuniceerd.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
22 januari 2021
Zeer klantvriendelijk
door Oscar Lauf uit Delfgauw

9

Ik had kort na elkaar 2 bestellingen gedaan en belde of dit in 1 pakketje kon zodat ik maar 1 keer verzendkosten hoefde te betalen. Dit was geen probleem en alles is goed verlopen.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
22 januari 2021
Prima
door Sebastiaan uit Bemmel

10

Goede ervaring. Site was duidelijk en verzending volgens afspraak.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
22 januari 2021
Het spel snel ontvangen.
door Nol Bok uit Groningen

9

Doordat de doos iets ingedeukt was is er vooraf contact met mij opgenomen en 10% korting aangeboden.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
21 januari 2021
Vlotte service en correcte afhandeling
door Evert uit EELDE, NLD

10

Nadat bleek dat een van de wargames toch niet leverbaar was is direct met een mogelijke oplossing gekomen.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
21 januari 2021
:)
door László uit Nemesvámos Hungary

10

Semmi probléma nem volt, nagyon köszönöm. :)
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
20 januari 2021
Kwaliteit!
door Linda uit Boskoop

10

Snel geleverd, precies wat ik wilde hebben
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
20 januari 2021
Spullen correct geleverd, alleen niet op ochtend zoals ik aangaf.
door Elizabeth uit Drachten

6

Gelukkig was er toevallig nog iemand om smiddags het pakketje aan te pakken.
Reactie van Spelspul.nl
Beste Elizabeth, Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging van DHL of PostNL. Alleen als u specifiek kiest voor avondlevering (en daar extra voor betaald). mvg, Mark Spelspul
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
20 januari 2021
Uitstekend
door Michael uit Zwolle

10

De enige winkel die het spel op voorraad had. Daarnaast werd het snel geleverd, ik ben uitermate tevreden.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
19 januari 2021
een uitstekende ervaring !
door Patrick uit Scherpenheuvel-Belgie

10

En met reden, Bij de bestelling van onderdelen was er iets misgelopen met het aantal stukken (kan iedereen overkomen). Een simpel berichtje naar de klantenservice en een paar dagen later zijn de gemiste onderdelen ook geleverd. Kwaliteit/prijs : ZG Een terugkerende klant, en niet enkel voor spel onderdelen :-) Nog success.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
19 januari 2021
Super!
door Rick uit Tilburg

10

Het pakketje was snel in huis!
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
18 januari 2021
Helder over de dienstverlening
door Crist-Jan uit Leiden

8

Fijn dat je een mail kunt laten sturen als iets op voorraad is. Jammer dat een ander item een dag na mijn bestelling binnenkwam. Het zou mooi zijn als je wat dingen kunt opsparen zodat ze gelijktijdig verstuurd kunnen worden. Dat scheelt in de verzendkosten.
Beveelt Spelspul.nl aan: Ja
18 januari 2021
Product added to wishlist