Harry Potter: Hogwarts Battle

USODB010400
In Stock
€49.95
VAT included Shipped in 1-2 business days
Harry Potter: Hogwarts Battle is een coöperatief kaartspel, waarbij de spelers in de huid van vier bekende helden uit de film kruipen: Harry, Ron, Hermoine en Neville. Ze zullen alles op alles moeten zetten om hun kaarten sterker te maken en zo het kwaad te verslaan.

Harry Potter: Hogwarts Battle

De krachten van het kwaad dreigen Hogwarts in Harry Potter te overspoelen. Het is aan vier studenten om de veiligheid van de school te verzekeren door schurken te verslaan en hun verdediging overeind te houden. In het spel nemen spelers de rol aan van een de studenten van Hogwarts: Harry, Ron, Hermione of Neville. Elk van deze heeft een eigen persoonlijke deck met speelkaarten dat wordt gebruikt om middelen te verwerven.

Tijdens het spel voegen de spelers meer kaarten toe aan hun deck in de vorm van iconische personages, spreuken en magische items. Andere kaarten stellen hen in staat om hun gezondheid te herstellen of tegen schurken te vechten, zodat ze deze hun macht verliezen. De schurken vechten terug met hun aanvallen en verboden spreuken. Alleen door samen te werken kunnen de spelers alle slechteriken verslaan en het kasteel beschermen tegen de krachten van het kwaad.

General

Number of players: 2-4
Duration: 30 min.
Age: 11+
Year published: 2016
Language: English

Kind of game

Type/Theme: Card Game, Movies / TV / Radio theme, Novel-based
Mechanism: Co-operative Play, Deck / Pool Building, Variable Player Powers

Creators

Designer: Forrest-Pruzan Creative, Kami Mandell, Andrew Wolf
Taal
English
Theme
Movies / TV / Radio theme, Novel-based
Age
11+
Playtime
30-60 min.
Game Mechanics
Variable Player Powers, Deck / Pool Building, Co-operative Play
Number of players
3, 2, 4
5 Items
New product

Customers who bought this product also bought:

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist

We use cookies to facilitate the use of our online store. You can disable these cookies via your browser, but this may be the performance of our website affect negatively.